Budapest, ajándék

Budapest bővelkedik ajándék választékban…

Budapest belvárosi körsétánkban egyértelműen megmutatkozott, hogy a Budapestre érkező túristák aligha távozhatnak ajándékok nélkül, hiszen lépten nyomon ajándék boltok és souvenir üzletek kényeztetik elképesztő mennyiségben hazánk nevezetességeivel…

Milyen ajándékot vásárolnak a túristák?

Első sorban Budapest nevezetességeit ábrázoló képeket, ruházati (póló, kabát, stb) textíliákat, hűtőmágnest, üveg, porcelán, illetve Magyarorszák híres tájegységeiről származó motívumokkal gazdagított használati, és dísztárgyakat vásárolnak!

A Matyó, a Kalocsai, kékfestő kerámiák, főző eszközök (fakanál, lábosfogó-kesztyű, konyharuha, stb) a keresett termékek.

Nagyon nagy a választék – de pont olyan nagy is a minőségi szórás is a hűtőmágnes piacon is!
Az 1 eurós gagyitól, a 3-4 eurós tömegen keresztül, az akár 10-15 Eurós igényes kézimunkával készül csoda hűtőmágnesekig minden, de minden kapható – pénztárcának és az igények függvényében!

Magyarország egyik leghíresebb termékcsoportja az alkoholos italok! Ezek között megtalálhatóak a nemzetközileg is ismert Tokaji aszú-k, a Bikavér minden változatban, valamint a szintén világhírű Unicum, és a sokak számára kedvelt, ám egyesek által még nem ismert Pálinka!

Létezik híres italainkból mindenféle kiszerelésben, a repülőre is felvihető egész kicsitől, a kézben alig szállítható 5-6 literesig mindenféle formában!

Kíváló ajándék akár egy kortynyiról, akár egy üvegről van szó!

 

Hagyjon üzenetet